-PR Berantai-

Published August 21, 2006 by deendatirtana

aduuhh nduk2 kog dikaseh PR tohh😀 mending di kasi co’ cakep😀
baeklah kalo begitu akan aku jawabb ciattttt….

The Quiz
1. Do the following
2. Choose 5 persons to do this

Favourites
Favourite Colour: kuning, biru, merah, lagi mencoba untuk suka ma yang namanya pink😛
Favourite Food: nasgor, soto ayam banjar ayam kampung, semua makanan yg gk ada sayurnya hihihi sama kek nduk chan2, makanan yg manis2
Favourite Song: creeep : radiohead
Favourite Movie: romantic comedy, action, balap2 an😛,semua pelem yg gk ada hantu2 an nya Favourite Sport: apa yahh.. hehehe skrg lagi suka olahraga pukul bulu😛
Favourite Day of the Week: i like monday😛
Favourite Ice Cream: coklutt & panila

Currents
Current Mood: tired
Current Taste: lupa
Current Clothes: t-shirt & pants
Current Desktop: poto akyuu😛
Current Toenail Colour: putih aja (gk da :P)
Current Time: 16.15
Current Annoyance: sleepy😀
Current Thoughts: tidur

First
First Best Friend: inok
First Crush: hmmm… hmmm…hmmm
First Movie: unyil
First Lie: TeKa huahahaha…
First Music: bayi kali mana kutehe

Last
Last Cigarette: Bukan Basa Basi 6 bln lalu ( dah brenti😛 )
Last Drink: redoxon
Last Car Ride: Jazz ku si Pinky KT 2585 AP
Last Crush: mo tau ajah
Last Phone Call: cintaku sayangku
Last CD played: gk ada (kantor aku gk da sound card nya😦 )

Have you ever
Have you ever dated one of your best friends: gk
Have you ever broken the law: mmm… keknya gk😛
Have you ever been arrested: sama kek chan2…mungkin arrested by love.. hehe
Have you ever skinny dipped: opo iki??
Have you ever kissed someone you don’t know:😛

Tag 5 people!
Jeng Evan
Tata
Ema
Diah
NaNa
selamat mengerjakan..

3 comments on “-PR Berantai-

  • weleeehhh… mba ku yg satu ini… koq aku baru dateng langsung ditimpuk ma Pe eR sih mba?? hikzz…hikzz…. yaa sutralah… aku kerjakan nanti aja yak.. masih capek nih *ngeles.com*

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: