status status apdet

Published October 28, 2009 by deendatirtana

Piuhhh kesel gag sih apdet status fb trus berdatangan lah telp di hapeku nanya kenapa kog bla,,,bla,,,bla,,, oh yaoloh plis ya mmg lagi musim ya ngurusin orang? Ampunnn,,, nah skrg aku tulis di blog klo mereka tau nih url blog ku bisa2 sebentar lg di telp lg kenapa kog bla,,,bla,,,bla,,, ieeuuuu,,, mau tau aja ya urusan orang,,, nyesel deh ahh apprv pertemanan klo tau gitu, nah skrg dah aku remove maaf ya bukan gag mau berkawand cuma aku gag suka situ ikut2 campur urusan aku klo mau komen silahkan gag usah sampe nelp2 ke hape kurang kerjaan banget yaaa,,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: